Behöver du en pratstund med experter inom ljudmiljö och akustik? Då har du kommit rätt. Vi har varit i branschen sedan 1978.

Ett företag med ena foten i framtiden

Våra medarbetare är skickliga problemlösare som med ett öga för kvalitet och nytänkande tar sig an uppgifterna de ställs inför, stora som små. Här finns mängder med kompetens och lång erfarenhet av den bransch vi verkar i, kunskap som förvärvats över lång tid.

Vi har vårt kontor och lager i Halmstad men vårt arbetsområde är hela Halland. Ibland händer det så klart att vi utför uppdrag även utanför dessa gränser. Våra montörer är ID06 registrerade för ökad säkerhet på arbetsplatserna och en sund konkurrens.

Känn er alltid välkomna att kontakta oss.

...och den andra i baktiden.

Företaget startades av Vincent Sörman under den senare delen av 70-talet, då med kontor i Trönninge och lager Södra vägen i Halmstad. Under en period på 90-talet var också Jonny Källberg delägare.
Företaget utförde akustikjobb på många objekt i Halmstad, Falkenberg, Varberg och Göteborgsområdet.

År 2000 övertogs företaget av Roland Johansson, Anders Nilsson och Bjarne Kardell, då företagets ägare Vincent Sörman dog. Samtidigt startades en filial i Jönköpingsområdet som senare växte ut mer och mer till ett byggföretag. År 2016 då Roland Johansson drog sig tillbaka övertogs Halmstadsdelen av Anders Nilsson och ett nytt bolag bildades i Jönköpingsområdet,
Bygg o Akustikservice AB som Bjarne Kardell blev ägare till.

Under företagets historia har man knoppat av en del bolag vilket innebär att nya entreprenörer fått praktisk utbildning genom Akustikservice.

Medarbetare

ÄGARE

Anders Nilsson

Ägare och VD

MONTÖR

Peter Söderberg

Anställd sedan 1999

MONTÖR

Jacek Miler

Anställd sedan 2002

MONTÖR

Fredrik Jönsson

Anställd sedan 2002

MONTÖR

Mikael Wirebrand

Anställd sedan 2016

MONTÖR

Andre Westin

Anställd sedan 2019

Administration/ekonomi/mängdning

Annelie Fager

Anställd sedan 2015